Modeller

fitbit-dashboardDet finns väldigt många olika typer av stegräknare och även de enklaste modellerna som beräknar antal steg per dag duger bra till sin uppgift. Men det är nu en helt ny generation stegräknare som just nu kommer ut på marknaden som gör så mycket mer än bara räknar antal steg och vi rekommendera helt klart att göra en mindre investering i en lite dyrare stegräknare.

Den nya generationen gör det enklare att hålla koll på antal steg med mera genom att automatiskt synkronisera din data direkt till telefonen eller datorn. Väl där får du mycket mer avancerad statistik som du kan följa medans du tränar för att svart på vitt kunna se ditt resultat tydligt och vem älskar inte statistik?

Men nu är det inte bara dina steg som räknas utan det är även din sömn som analyseras varje natt och du får en bättre bild på hur du sover t.ex. hur länge du sover, hur lång tid det tar för dig att somna, vaknar du under natten?. Allt detta går att räkna med vissa nya stegräknare och dessa är faktiskt inte speciellt dyra och ligger strax under 1000-lappen.

Se det lite som din personliga tränare som hjälper dig med att informera om dina resultat och hur du kan förbättra din träning.

Modeller vi har skrivit om: