Fitbit One

fitbit oneFitbit One är också en väldigt populär stegräknare och liknar Fitbit Flex på många sätt dock så har Fitbit One en riktig OLED-display som visar din data i realtid medans Flex bara har dioder som informerar. På OLED-displayen kan du växla mellan stegräknare, trappsteg, distans med mera bara genom ett enkelt knapptryck.

Fitbit One har en stegräknare men kan även mäta hur många trappsteg du har vandrat på under dagen men beräknar även distans och kaloriförbrukning. En rolig finess är blomman på displayen som växer eller krymper beroende på hur aktiv du har varit under dagen.

1300_206066a_0413En annan väldigt intressant finess är sömnfunktionen som håller koll på din sömn så som t.ex. läser av när du somnade och hur lång tid det tog för dig att somna, hur många gånger du vaknade under natten, hur länge du har legat i sägen och så klart total sovtid.

Du har också möjlighet till att ställa ett så kallat tyst alarm som väcker dig genom att Fitbit börjar vibrerar lite mjukt så nu behöver du inte väcka din partner längre.

Det fina med dessa Fitbit modeller är att man får gratis medlemskap på fitbit.com där man kan logga in och få tillgång till all statistik som Fitbit One synkroniserar. Där kan du följa all din aktivitet, mat, sömn, BMI, vikt med mycket annat för att få en väldigt bra bild på hur du presterar samt ditt resultat.